thinktank
WEBSI zmagovalci

torek 17.9.2024 | Katja Malavašič, senior vodja ključnih naročnikov

Na letošnji podelitvi nagrad WEBSI Digitalni presežki Slovenije, smo s projektom Slovenija-transplant postali WEBSI prvak 2024, v kategoriji Javne in nevladne organizacije (NVO-ji).

S tem ostajamo absolutni zmagovalci, saj smo se letos s 3 projekti in 5 nominacijami v različnih kategorijah, dosegli vseh 5 zmag.

S projektom Slovenija-transplant smo se letos že predstavili na tekmovanju NETKO 2024, kjer smo prejeli kar 2 nagradi: Naj projekt in Naj spletna stran javne ali nevladne organizacije. S projektom POLNI ZAGONA, smo zmagali v kategoriji Naj spletna stran za družbeno odgovornost, ter s spletno stranjo Olimpijski center Novo mesto, zmagali v kategoriji Naj spletna stran za turizem, dogodke ali prosti čas.

Izjemno smo ponosni, da lahko na seznam prejetih nazivov dodamo tudi WEBSI prvak 2024. Zmaga na tem prestižnem tekmovanju pomeni dodaten dokaz, da delamo presežke, ki jih prepoznajo najboljši.

Podelitev WEBSI nagrad je potekala v četrtek, 12.9.2024. Prijavljene projekte je ocenjevala strokovna in poslovna žirija, ki jo sestavljajo kompetentni in ugledni posamezniki s področja Informacijsko-komunikacijske tehnologije ter digitalnega in tržnega komuniciranja.

 

Vabimo vas tudi k ogledu ostalih zgodb, ki jih najdete na naši spletni strani.

Več o WEBSI 2024 in nagrajencih tukaj.

Niste našli odgovora?

Pošljite nam vprašanje ali nas pokličite na 0590 342 50.
V najkrajšem možnem času vam bomo priskočili na pomoč.

Nagrade in priznanja

Netko 6x
Websi 2x
Awwwards 2x
HighTexh XL Innovation Award 1x
Central European Startup Award 1x
Seal of Excellence 1x
Boniteta odličnosti 1x

Spoznajmo se!

Povezujemo znanje in izkušnje, povezujemo dizajn in tehnologije, povezujemo poslovne modele in uporabnike. Povezujemo vas z nami, zato nam pošljite sporočilo.

Kontakt

Numo d.o.o.

Nade Ovčakove ulica 1A
1000 Ljubljana
Slovenija

Prikaži pot

T 0820 28 941
E info@numo.si
E hr@numo.si

Več

Smo del nacionalne razvojne mreže in redni član Tehnološkega parka Ljubljana in Ameriške gospodarske zbornice Slovenija ter strokovnjak Digitalno inovacijskega stičišča Slovenije.